Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

The One Man Band of Jozy

Jozy zag het levenslicht in de beruchte summer of '69. Hetwerd het verhaal van een muzikale eenzaat die vooral gitaar speelde, percussieen een beetje drum.

Rock is een muziekgenre dat normaal gezien gecreëerd wordt in interactie met andere muzikanten. Toch besloot Jozy na een sleutelmoment inzijn leven, december 2010, om zélf verschillende instrumenten tegelijkertijd tegaan bespelen. Op dat moment ontstond zijn One Man Band. Het idee is zeker nietnieuw maar de persoonlijke touch die hij aan het concept geeft blijft uniek.

Het project staat technisch gezien volledig op punt. Jozybedient zijn zelfontworpen drumstel aan de hand (voet ;-) van 8 pedalen.Tegelijkertijd speelt hij gitaar en neemt hij zélf de zang voor zijn rekeningen af en toe begeleid met het keyboard.

Jozy brengt stevige rock, maar tóch melodieus genoeg om deemoties te raken. Zijn grote invloeden gaan van Led Zeppelin, Ten Years After,Cream tot Foo Fighters, Pearl Jam, RHCP, The Inspector Cluzo, Triggerfinger,Royal Blood,…

Een live-optreden van Jozy is niet conventioneel. Hij heeftzijn camionnette volledig ingericht. Daardoor beschikt hij over een rijdendpodium uitgerust met PA-installatie en lichteffecten. Dat betekent eenderwanneer repeteren maar vooral live spelen op festivals, caféterrasjes, outdoor& indoor events, beurzen, feesten,...

On the road, find a great place and let’s play!

One rockband, one car, one guy,…

Inkom: Gratis

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.